Skip to content

Sobre mi

Quí sóc

M’apassionen les paraules, la transformació i la bellesa.

M’agrada escriure, cantar, ballar i adintrar-me en la sabiduría que guarda l’Univers.

Trob fascinant tot allò que no es veu, el món de l’invisible, i sent que el meu propòsit és 

comunicar aquesta dansa de l’existència.

D'on venc

la meva història

Les meves arrels son a Rússia, encara que un gir vital m’ha duit a viure a l’illa de Mallorca des dels tres anys. Des de petita m’ha cridat la màgia, els minerals i els astres de forma natural i innata. Més envant (als 11 anys) he descobert la meva passió per comunicar (escriure, recitar…)

Actualment visc a Mallorca, encara que estic ansiosa per explorar el món i seguir aprenent.

Recorregut

passió holística

He fet un recorregut extens per diverses branques holístiques com l’estudi de l’Astrologia, energíes femení-masculí, Llei d’Atracció, Registres Akashics, filosofía Zen i cursos de psciòlegs russos reconeguts com Irina Maslova, Anna Kallanternaya, Elena Blinovskaya, Yaroslav Samoelov i d’altres, que m’han donat eines per la transformació personal.

Tot i així, segueixo creient que la sabiduría està ja dintre de nosaltres, i que les eines són molt més poderoses quan s’usen sent conscients del nostre propi poder.

Obra

passió per l'escriptura

Amb 11 anys vaig escriure el meu primer llibre de fantasía. I als 15 vaig publicar “Besar la Terra”, un recull de relats i reflexions poètiques, que roçen la línia que es troba entre ficció i món real. Si el vols adquirir, el trobaràs a la web de l’editorial LaVocaldeLis: