Skip to content

Sobre mi

margarita shelyakina

Margarita Shelyakina o Rita Shely és una artista i guía multidisciplinar. Sempre l’ha apassionat escriure, recitar, cantar i ballar, així com interpretar la saviesa de l’Univers, pel qual també es dedica a l’Astrologia. El que sintetitza el seu esperit: l’amor per les paraules i la bellesa, i per sobre de tot: l’expressió creativa.

 

CAMÍ VITAL:

Nascuda a la ciutat d’Astrakhan, Rússia, i criada a partir dels 3 anys a Mallorca fruit d’un llarg viatge amb la seva mare, Rita creix i es veu impactada per la natura i l’aprenentatge de dues noves llengües, el qual, entre altres coses, la fa interessar-se per les paraules.  

 

OBRA:

·Entre els seus 11 i 14 anys, Margarita escriu el seu primer llibre “Amulets i la ploma de Safir”, una història de fantasía preadolescent, encara inèdita.

·L’any 2016, es publica “Besar la Terra”, la seva segona obra, un recull de relats fantàstics i fragments de prosa poètica reflexiva.

 

RECORREGUT HOLÍSTIC:

·Des de els seus 13 anys Rita es dedica paral·lelament a l’escriptura i al ball: al món holístic, descobrint la Astrologia i Llei d’Atracció, llança cursos i tallers de creixement personal i transformació de la realitat, entre els quals es troba el curs terapèutic “Les 12 Llunes” o manifestació de desitjos, “Hi ha Mil Oportunitats”.

 

·L’any 2019 Rita es comença a interessar pel tantra i la polaritat masculino-femenina, endinsant-se, primer per raons personals, i després per interés professional, en el món de les relacions entre homes i dones, canalització de l’energía sexual-creativa i temàtiques relacionades. 

 

ACTUALITAT:

·Actualment es troba entre Mallorca i Barcelona, i continúa creixent i definint-se entre dos móns, l’espiritual i l’artístic, estudiant Humanitats, per una banda, i Hipnosi Clínica i Psicosomàtica, per l’altra.