Skip to content

Carta Astral

Un estudi de l’ésser a través de la mirada astrològica.

Què és una Carta Astral?

La Carta Astral és un gràfic de la posició de les constel·lacions i els planetes en el moment exacte de naixement d’una persona. A través d’ell podem conèixer les potencialitats, els reptes i el recorregut vital més probable de la persona.


Realitzat des de fa mil·lenis, aquest tipus d’estudi astrològic destaca per la seva eficàcia i fiabilitat.

Una forma d'endinsar-se dins el creixement personal

Gràcies a conèixer les diferents parts de la teva personalitat, pots fer canvis a la teva vida de forma conscient.

Eina terapèutica

Aporta claretat i comprensió sobre situacions que ens afecten de forma repetitiva, ajudant-nos a sanar.

Què és
Astrologia
per a mi

És una porta al saber ancestral, més enllà 

de la forma, que ens mostra com sempre 

hem estat profundament connectats a la 

natura i a l’Univers.

Un canvi de consciència
Moltes persones pensen que l'Astrologia consisteix en adivinació o predicció sense fonament, però en realitat aquest és un enfocament antiquat i erroni. Ja que les astrologies modernes com la psicològica, humanista i evolutiva ens parlen de la Carta Natal com una porta cap al canvi de consciència.
La meva història
Al trobar un collaret que posava "Géminis" als 11 anys, vaig sentir tanta curiositat que em decidí introduïr de ple a l'Astrologia, una disciplina amb la qual he crescut moltíssim, i que ha marcat per sempre la meva forma de veure el món.

Escull la teva opció

La Bàsica per si et vols adintrar en aquest nou món, la Completa per si ets dels que els hi agrada tenir-ho també per escrit, i la Terapèutica per si t’animes a anar a poc a poc i treballar  un tema de la teva Carta.

103€

simple

153€

Completa

203€

TERAPÈUTICA

Preguntes Freqüents:

El teu nom, data, hora exacta i lloc de naixement.

I tant! Basta que em contactis donant-me l’informació demanada al formulari: Dia/Mes/Any, Hora i Lloc de naixement de la persona a la que li vols regalar.

Primer intenta cercar informació de diverses fonts, tal com el registre civil, el record dels teus pares o parents etc. Si tot i així no topes amb una hora exacta, però en saps una d’aproximada (amb diferència de menys de tres hores), puc deduïr l’hora exacta després d’una petita videotrucada i preguntes que et faré.

Si en canvi no saps gens l’hora, podem treballar amb el pèndol per saber-la o en darrera instància fer una lectura només de planetes.

 

 

La presencial a Mallorca, o online via Zoom.

El PDF complet és un document escrit que ofereixo annexament a la sessió de Carta Astral, on es descriuen tots els teus planetes, posicions i aspectes de la personalitat. Pots adquirirlo juntament amb la Carta Astral “Completa” o “Extesa”.

Si vols només el pdf sense sessió em pots escriure i consultar el preu a part.

La Carta Astral originalment està pensada per fer-se un sol cop, com a mirada general del teu panorama intern. Tot i així, segons les meves investigacions, he vist que a mesura que canvia la consciència de la persona, es pot abarcar i aprofundir en altres àmbits d’aquesta. Per això, ofereixo les Sessions d’Ampliació, que estàn pensades per seguir aprofundint en la teva Carta a un nivell informatiu, o l’Acompanyament Astrològic, que incorpora eines terapèutiques i meditacions guiades en base a la teva Carta. 

 

Si després de la Carta et vé de gust qualsevol de les dues opcions, no dubtis en escriure’m.

La recoman en cas de que et vulguis endinsar una mica més en tu mateix, reconèixer patrons de conducta i tenir més consciència sobre la teva vida en general.

També si tens curiositat i mai t’has endinsat dins aquest món, de ben segur que et quedes sorprès!

M’apassiona el tema que tract des dels 11 anys, i, a més, m’importa enormement que la persona se’n vagi satisfeta. Escolt en tot moment al meu interlocutor i pos les seves necessitats per sobre de qualsevol factor tècnic.

En aquests darrers 4 anys, he realitzat més de 200 Cartes Astrals exitosament, donat cursos amb més de 60 alumnes en total i estudiat amb astròlegs reconeguts com José Millán, Pablo Flores i Eugenio Carutti, entre d’altres. 

Si el teu dubte no es troba en aquesta secció, escriu-me!

Sessions d’ampliació disponibles

pdf

sessió Ampliació

A les meves sessions sempre es manté un enfocament terapèutic i evolutiu, tenint en compte la consciència com a part indispensable a l'hora de concebre la
Carta Natal

margarita shelyakina

Testimonis

"Mi reciente experiencia con Rita fue de lo más sorprendente. No tenía apenas conocimientos previos de astrología ni del mundo que lo rodea, excepto por leer de vez en cuando mi horóscopo en los periódicos 😉 Partiendo de esta puntualización, la verdad que el tiempo que pasé con ella en la lectura de mi carta astral fue delicioso. No solo por su dulzura a la hora de explicar y desarollar de forma muy precisa todos y cada una de las partes de las que teníamos que hablar... fue su gran saber en el tema, que me fascinó de inmediato. Como si no quisiera que aquella sesión finalizara, como si cada explicación tuviera una causa-efecto-consecuencia en algo que de forma instantánea me daba respuestas a preguntas que interiormente me había hecho, sin yo misma saberlo... Fue una preciosa experiencia, que recomiendo encarecidamente. Es una apasionada del tema, se palpa y evidencia al escucharla cuando pasea por tu carta astral. Sin duda, pronto repetiré para seguir aprendiendo de Rita"
Sara Cabello Romaguera
41 anys
Palma de Mallorca

Novetat! Carta Astral Infantil

Recomanada per pares que vulguin entendre millor als seus fills, la Carta Astral Infantil és un regal per a tota la vida de l’infant.

Aquesta ajuda a entendre els reptes, percepcions i talents que ell/a du dins seu, per acompanyarl@ amb més comprensió i empatía cap a les seves necessitats i forma de ser.

 
Quin format té aquest tipus de Carta?

La Carta s’explica a un o ambdós progenitors amb un estil terapèutic i d’acompanyament. 

Hi ha tant l’opció de fer una Carta individual de l’infant, com fer una Carta conjunta de la família si ambdós progenitors us heu fet la carta prèviament.


Carta Astral Infantil

103€

infantil PDF

373€

pack familiar
*pare, mare i fill/a