Skip to content

REVOLUCIÓ SOLAR

Descobreix els reptes i potencialitats del teu any astrològic!

R·evolució

Gràcies a conèixer l'Ascendent de l'Any, la posició del Sol i planetes predominants, veiem quin tipus d'any s'acosta a la teva vida.

Trànsits

La consulta dels trànsits de planetes transpersonals com Urà, Neptú i Plutó sobre la carta del teu aniversari ens serveix per veure influències més concretes i esdeveniments.

Què és una Revolució Solar?

La Revolució Solar és un gràfic personalitzat que es revela el dia del teu aniversari, i ens permet conèixer el clima astrològic que t’espera aquest any. Gràcies a ell, pots saber com enfocar l’anyada, planificar-la millor i aprofitar la seva energia, alhora que et prepares pels seus reptes.


Realitzat des de fa mil·lenis, aquest tipus d’estudi 

astrològic destaca per la seva eficàcia i fiabilitat.

Preguntes Freqüents:

El teu nom, data, hora exacta, lloc de naixement i lloc on has passat el teu darrer aniversari + on penses passar el pròxim.

Si és així, cal que m’ho diguis abans de fer la sessió, ja que el canvi de lloc pot haver influït en la teva Carta anual. Tot i així, molts astròlegs afirmen que el que compta és el lloc on tu et sents a casa durant el teu aniversari, pel qual seguirem tenint en compte el teu lloc de residència habitual.

I tant! Basta que em contactis i et faré un xec regal per a ella!

Primer intenta cercar informació de diverses fonts, tal com el registre civil, el record dels teus pares o parents etc. Si tot i així no topes amb una hora exacta, però en saps una d’aproximada (amb diferència de menys de tres hores), puc deduïr l’hora exacta després d’una petita videotrucada i preguntes que et faré.

Si en canvi no saps gens l’hora, podem treballar amb el pèndol per saber-la o en darrera instància fer una lectura només de planetes.

La presencial a Mallorca, u online via Zoom/Skype.

M’apassiona el tema que tract des dels 11 anys, i, a més, m’importa enormement que la persona se’n vagi satisfeta. Escolt en tot moment al meu interlocutor i pos les seves necessitats per sobre de qualsevol factor tècnic.

En aquests darrers 4 anys, he realitzat més de 200 Cartes Astrals exitosament, donat cursos amb més de 60 alumnes en total i estudiat amb astròlegs reconeguts com José Millán, Pablo Flores i Eugenio Carutti, entre d’altres. 

Reserva la teva

I agafa una nova perspectiva del teu context vital.

103€

revolució

143€

revolució+ coaching