EscritsUncategorized

La meva vida

Tenc una vida sobre la qual molts escriurien,
En parlarien
La voldrien viure
Una vida arriscada, amb cels i inferns pronunciats,
Amb alegries indescriptibles i tragèdies,
Tot per aprendre, tot per crèixer.
Una vida valenta, amb fermesa i atreviment a cada pas, a cada alè i acte original, recerca de l’ésser.
Una vida criticable, sobretot per la meva forma única de viure-la, de sentir i entendre el que em passa.
Una vida que ha valgut i val la pena viure, i sé que no l’ha decidit l’atzar, perquè sóc jo qui, desde dintre, la crea.

I aquells que s’asustin, no entenguin, malvegin, allò que sóc, simplement no estàn preparats per acceptar-ho així.
Aquells que jutjin, assenyalin amb el dit allò que faig, no mereixen l’interés ni valuosa energia que rau dintre de mi. Perquè he vengut a estimar, a omplir el món i compartir, i els que no volen omplir els seus cors no són obstacle pel meu amor, ja que és més poderós i lluent, i al fons, per això m’admira la gent. Perquè em deix endur pel vent i res m’espanta, més que estar allunyada de la meva veu, la que em guia i salva, del renou.
Dintre la brisa on em perd em sent perfecta, i en el món on em despert estic completa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*