Flors de Bach

Introducció a les flors de Bach

Les Flors de Bach són una sèrie d’essències naturals utilitzades per tractar diverses situacions emocionals, com pors, soledat, desesperació, estrès, depressió i obsessions. Van ser descobertes per Edward Bach entre els anys 1926 i 1934.

Aquestes flors màgiques ens ajuden a superar estats emocionals indesitjables o a provocar-ne de bons.

El Dr Bach era un gran investigador, a més de metge i homeòpata. Va experimentar amb diverses flors silvestres natives de la regió de Gal · les, a la Gran Bretanya, d’on ell era originari, fins a trobar 38 remeis naturals, cadascun amb propietats curatives per a diferents problemes emocionals. A aquestes 38 flors se’ls diuen Flors de Bach.

La seva teoria era que les malalties físiques tenen un origen emocional, i que si els conflictes emocionals subsisteixen per molt temps, la malaltia del cos comença a aparèixer, però, en restaurar l’equilibri emocional es resol la malaltia física. Va ser d’aquesta manera que va desenvolupar la Teràpia de les emocions.

Després de més de 70 anys, les Flors de Bach han estat provades com un magnífic sistema per tractar els problemes físics, mentals i emocionals dels éssers vius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*