Escrits

El cel d’on venim

1-for-blog crear-es-estimar-la-vida-for-blog

Sempre he somniat, sempre he pensat que seré molt feliç, i pel camí em vaig trobant amb coneixements que m’apropen més i més al cel d’on venc. A vegades m’atur i no em deix fluir, a vegades ho faig, la meva nina s’asusta davant d’una negativa, però “només fes-ho, només fes-ho, no pensis més, tu ja ho saps, ja ho saps tot, saps tot allò que necessites per ser feliç, posa-ho en pràctica, ajude’t si t’estimes, jo t’estim, tots t’estimam, tots t’estimen, no pel que ets, tan sols, sinó perquè ets! T’hem escollit, hem dit SÍ a tu, el món ha dit Sí a tu, tu t’has escollit, tu has dit que volies ser tu, que estimaves ser tu, que volies venir a expressar el que sents amb aquest cos i amb aquesta manera d’ésser, la consciència universal t’adora i et protegeix a cada instant.”

-El chamàn em mira i em diu les coses que jo simplement només he de recordar, aquelles que sempre he tengut a dintre, paraules de coratge, d’empenta, aquella esperança, fe cega, vé del meu cor, de les estrelles de l’Univers.

 

 

 

2 thoughts on “El cel d’on venim

 1. Hola Rita
  Des d’ahir pens amb l’encontre que tenguerem i encara no ho acab de pair.
  Em va sobtar la teva saviesa i em va semblar que ens trobarem a un estadi diferent dels normals, vull dir, com si ni el cos, ni el sexe, ni l’edat, tenguessin importància i sols parlassim des de l’interior, des d’una profunditat insospitada.
  No crec en les casualitats així que si ens hem trobat, serà per aprendre moltes coses l’una de l’altra.
  Ho deixarem fluir.
  àngels cardona

  1. La vida a vegades dona girs insospitats, i tot són, crec jo, per aprendre.
   M’alegro molt d’haver-te conegut, seguim en contacte, si et vols passejar pel bloc hi trobaràs petites mostres de moments preadolescents.

   Gràcies per la teva arribada.

   Rita.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*