Besar La Terra

Besar La Terra

Aquest llibre avui fa 2 anys de la seva primera presentació, i no ha fet res més que crèixer, aportar a la meva vida i ser un regal per a tots, tots els que em venen amb una rialla dient-me que els hi ha agradat, o publiquen parts o cites del llibre, de relats que els han cridat l’atenció o poemes que els han escarrufat. Tot això em fa sentir bé, i encaminada dintre del meu propòsit, que és expandir aquesta obra perquè més k més persones la puguin gaudir.

Podeu trobar el meu llibre e Amazon ; https://www.amazon.es/Besar-terra-Rita-Shely/dp/8494692461

A la pàgina web de l’editorial ; https://lavocaldelis.com/libros/besar-la-terra/

El pots comanar a la teva llibreria més propera i en pocs dies et toca arribar, o si ets de l’illa i t’agradaria que ens trobem perquè te’l vengui firmat a mà serà un plaer. A “Sobre Mi” tens el meu contacte.

Una abraçada a totes 💗

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*