Escrits

Baby come back

Aquest escrit s’ha de llegir escoltant la cançó.

 

 

 

Estic enamorada

Però no enamorada d’una persona, ni res que per ara es pugui veure, és un amor al món, és un amor que surt de mi, que m’umpl i vessa, un amor que em fa plorar, que podria dedicar a algú o simplement cantar-li a l’aire, que no puc controlar. És la passió de demostrar el que sent, aquella que sentim quan ens atrevim a fer allò que tant volíem fer, i que ens feia por, quan ens superam, quan atravessam els límits, quan ens adonem de que som afortunats, i, per uns minuts, no ens queixam de res.

Quan miram al res, i no sentim ganes de trobar-li un sentit a la vida, perquè el fet de viure ja n’és el sentit.

Alhora pens que el meu amor es podria cal·lificar de romàntic, perquè bombetja amb la força de l’atracció, però persistent, com l’afecte més arrelat de l’ésser.

És un crit i un lament, és un “sóc aquí!”, és un t’estim, és un : mirem perquè si no te demostr el que sent ara, no ho podré fer mai més, que si em morc el darrer alè serà en nom teu.

I tot i així, no en trob el destinatari, de la meva carta. L’he somiat, sé que hi és, que arribarà, que arribareu, que tots ho sentiu, que, en el fons, teniu una força arrebossant de vida. D’esperança que tot anirà millor, de ganes de complir els vostres desitjos, de voler respostes, de moltes preguntes, d’aixecar el cap un cop darrere l’altre, d’haver de ser forts, de decepcions i alegries, esque sou perfectes tal com sou, i us mereixeu el món sencer, i tot l’amor que hi hagi dintre.

I per molt que penseu que, després d’esperar tant, res canviarà, ho podeu intentar de veritat, perquè qui ho intenta de veritat, no ho intenta, simplement ho fa, perquè ho pot fer, i tu no n’ets una excepció.

Botet totes les pors, digue’ls-hi : gràcies per ensenyar-me tantes coses, ara ja puc tot sol, ara ja puc tota sola, sense vosaltres, que us estim molt, però no vull conviure més, sóc feliç així.

I pensa preciositat que, si avui tot i tots desapareixen, i et quedes sense tan sols algú a qui estimar, tendràs un repte gran per assimilar, per tant, valora fins al final totes les teves relacions, totes aquestes coses “insignificants” que et faciliten la vida cada dia, valora-les de veritat, perquè aquesta és la manera de ser feliç més bonica que he experimentat, que fa màgia. I sobretot estime’t a tu mateix, perquè ets la persona més preuada que tens, amb la que convius tota la vida, i que només busca amor.

Que quan miris enrere, somriuràs, que quan miris enrere, hauràs perdonat, i estimaràs, estimaràs perquè et dóna la gana fer-ho i perquè et fa feliç, i aquesta vida no té sentit si en ella no es busca la felicitat, i no perquè hagis llegit un escrit motivador dels meus.

Suposo que ets tu el destinatari d’aquesta carta, potser el secret, és que no hi ha secret.

 

Spending all my nights
All my money going out on the town
Doing anything just to get you off of my mind
But when the morning comes
I’m right back where I started again
Trying to forget you is just a waste of time
Baby come back, any kind of fool could see
There was something in everything about you
Baby come back, you can blame it all on me
I was wrong, and I just can’t live without you
All day long, wearing a mask of false bravado
Trying to keep up the smile that hides a tear
But as the sun goes down
I get that empty feeling again
How I wish to God that you were here
Baby come back, any kind of fool could see
There was something in everything about you
Baby come back, you can blame it all on me
I was wrong, and I just can’t live without you
Now that I put it all together
Give me the chance to make you see
Have you used up all the love in your heart
Nothing left for me
Ain’t there nothing left for me
Baby come back, any kind of fool could see
There was something in everything about you
Baby come back, listen, you can blame it all on me
I was wrong, and I just can’t live without you
I was wrong, and I just can’t live

 

 

3 thoughts on “Baby come back

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*