Skip to content

Sessions de Transformació

Un camí cap a l’ànima

De què es tracta?

Les Sessions de Transformació són un projecte molt amorós fruit de la conjunció entre l’escolta terapèutica i el recolzament de l’Astrologia, juntament amb meditacions i tècniques psicològiques personalitzades. És tracta de sessions versàtils i profundes perquè puguis tractar qualsevol tema que et preocupa, sigui per venir de forma esporàdica o amb més continuïtat.

Fruit d'un llarg aprenentatge

Pels qui no em coneixeu, som na Rita, fa molts anys que em form en creixement personal, astrologia i altres disciplines holístiques, i tenc una passió innata per la transformació emocional. Aquests anys m'han servit per posar l'après a la pràctica amb més de 200 persones satisfetes i grans resultats. Per això, crec que, malgrat em quedi molt per avançar, puc aportar en el teu creixement. A les sessions crearem un espai perquè sorgeixi allò que et dificulta avançar, tractant la teva dinàmica
amb eines eficaces i personalitzades.
Margarita Shelyakina

Sessions de Transformació

Eines

DSC07109re
Escolta terapèutica

El primer pilar, i el més fonamental dins de les meves sessions és l'escolta. Sempre he pensat que ja tenim les respostes a dins nosaltres, i jo només t'acompany a veure el que sempre ha estat allà.

Astrologia

Conèixer la teva Carta Astral abans de la sessió m'ajuda a entendre't millor i a donar-te recomanacions més precises quan a totes les teves àrees vitals.

DSC00149re
Tècniques i exercicis

Gràcies a tècniques d'integració de psicologia avançada i exercicis relacionats, les sessions agafen un caire pràctic i profund que t'ajuda a fixar el teu resultat.

DSC07105re
Meditació

Al final de cada sessió s'incorpora una petita meditació personalitzada que et pot ajudar a integrar el tema tractat. Un espai per connectar vertaderament amb tu i el teu cor.

Disponible actualment en modalitat online o presencial a Mallorca

62€

mini sessió

72€

sessió

92€

sessió Llarga

Preguntes Freqüents:

La sessió de diagnòstic és una sessió on t’envio un qüestionari previ, per tenir dades sobre les teves etapes vitals principals, relació amb els parents, experiències importants que recordis… per començar-te a conèixer.

Després, el temps de la sessió, revisam aquest qüestionari, i en base a allò que més et preocupi actualment, començam a dissenyar un pla de sessions, que t’envio posteriorment a la sessió.

 

El diagnòstic és important perquè ajuda a donar una visió objectiva sobre la teva situació actual, i a posar les prioritats d’allò que s’ha de tractar, a més de ser útil per veure quantes sessions i pressupost s’ajusten a les teves necessitats. 

Això ho veiem en la sessió de diagnòstic, on perfilam orientativament quantes sessions es necessiten depenent dels temes i la seva profunditat.

Encara que depén del procés de cada persona, el meu mètode mai proposa més de 5 sessions per diagnòstic. Si després de 5 sessions segueix havent temes a tractar, es fa un altre mini-diagnòstic i es mira quantes sessions s’haurien d ‘afegir.

La presencial a Mallorca, u online via Zoom/Skype.

M’estic formant constantment en teràpies i creixement personal de darrera tendència, amb titulacions dels cursos d’Irina Maslova, una de les psicòlogues més reconegudes a Rússia.   

Per altra banda, cal dir que no em consider terapeuta sinó guía, i que no sóc per a tothom. Però si proves una sessió i ressones, pots confiar en que m’implicaré de cor en el teu procés.

Si el teu dubte no es troba en aquesta secció, escriu-me!