Skip to content

Sessions de Transformació

Un camí cap a l’ànima

De què es tracta?

Les Sessions de Transformació són un projecte molt amorós fruit de la conjunció entre l’escolta terapèutica i el recolzament de l’Astrologia, juntament amb meditacions i tècniques psicològiques personalitzades. És tracta de sessions versàtils i profundes perquè puguis tractar qualsevol tema que et preocupa, sigui per venir de forma esporàdica o amb més continuïtat.

Fruit d'un llarg aprenentatge

Pels qui no em coneixeu, som na Rita, fa molts anys que em form en creixement personal, astrologia i altres disciplines holístiques, i tenc una passió innata per la transformació emocional. Aquests anys m'han servit per posar l'après a la pràctica amb més de 200 persones satisfetes i grans resultats. Per això, crec que, malgrat em quedi molt per avançar, puc aportar en el teu creixement. A les sessions crearem un espai perquè sorgeixi allò que et dificulta avançar, tractant la teva dinàmica
amb eines eficaces i personalitzades.
Margarita Shelyakina

Sessions de Transformació

Eines

20210426_132654 (2)
Escolta terapèutica

El primer pilar, i el més fonamental dins de les meves sessions és l'escolta. Sempre he pensat que ja tenim les respostes a dins nosaltres, i jo només t'acompany a veure el que sempre ha estat allà.

Astrologia

Conèixer la teva Carta Astral abans de la sessió m'ajuda a entendre't millor i a donar-te recomanacions més precises quan a totes les teves àrees vitals.

DSC00149re
Tècniques i exercicis

Gràcies a tècniques d'integració de psicologia avançada i exercicis relacionats, les sessions agafen un caire pràctic i profund que t'ajuda a fixar el teu resultat.

DSC09954re
Meditació

Al final de cada sessió s'incorpora una petita meditació personalitzada que et pot ajudar a integrar el tema tractat. Un espai per connectar vertaderament amb tu i el teu cor.

Disponible actualment en modalitat online o presencial a Mallorca

45 €

mini sessió

60€

sessió

82€

sessió Llarga

Escriu-me per conèixer plans personalitzats i descomptes

contacta'm

Responc en menys de 24 hores