Skip to content

Sessions de Transformació

Un camí cap a l’ànima

De què es tracta?

El concepte, “Sessions de Transformació” vé d’una proposta molt amorosa fruit de la conjunció entre l’escolta terapèutica i el recolzament de l’Astrologia, juntament amb meditacions i tècniques psicològiques personalitzades. És tracta de sessions versàtils i profundes perquè puguis tractar qualsevol tema que et preocupa.

Fruit d'un llarg aprenentatge

Pels qui no em coneixeu, som na Rita, fa molts anys que me form en creixement personal, astrologia i altres disciplines holístiques amb una passió innata per la transformació emocional. Aquests anys m'han servit per posar l'après a la pràctica amb més de 200 persones satisfetes i grans resultats. Per això, i malgrat em quedi molt per avançar, sé que puc aportarte en el teu creixement. A les sessions crearem un espai perquè sorgeixi allò que et dificulta la teva evolució, tractant-ho
amb eines personalitzades i eficaçes.
Margarita Shelyakina

Eines que empr a les sessions

5
Escolta terapèutica

El primer pilar, i el més fonamental dins de les sessions és l'escolta. Sempre he pensat que ja tenim les respostes a dins nosaltres, i jo només t'acompany a veure el que sempre ha estat allà.

Astrologia

Conèixer la teva Carta Astral abans de la sessió m'ajuda a entendre't millor i a donar-te recomanacions més precises quan a totes les teves àrees vitals. (Inclosa només en "Acompanyament Astrològic")

Còpia de Còpia de Còpia de Còpia de Còpia de Afegeix una capçalera (6)
Tècniques i exercicis

Gràcies a tècniques d'integració de psicologia avançada i exercicis relacionats, les sessions agafen un caire pràctic i profund que t'ajuda a fixar el teu resultat.

Còpia de Còpia de Còpia de Còpia de Còpia de Afegeix una capçalera (9)
Subconscient

Al final de cada sessió s'incorpora una petita meditació personalitzada que et pot ajudar a integrar el tema tractat. Un espai per connectar vertaderament amb tu i el teu cor. (Inclosa en "Sessió Terapèutica").

Disponible actualment en modalitat online o presencial a Barcelona/Mallorca

Sessió de teràpia

Sessió on tractam un tema de forma profunda a través de la relaxació i inducció a un estat més profund de consciència, el diàleg i el canvi de creences i reaccions corporals originats en un trauma o experiència original.

 

*Tècnica psicològica de tractament de traumes avalada per l’Institut de Psicologia d’Irina Maslova.

 

-Duració d’1h 30min aproximadament

-Conté apunts annexos a la sessió.

Preu: 72€/sessió

Sessió de coaching

Sessió on treballam amb creences, pors i bloquetjos a nivell conscient, amb ajuda del diàleg i el pla d’accions.

-Duració d’1h 15min aproximadament

-Conté apunts annexos a la sessió i accions recomanades.

Preu: 72€/sessió

Preguntes Freqüents:

La sessió de diagnòstic és una sessió on t’envio un qüestionari previ, per tenir dades sobre les teves etapes vitals principals, relació amb els parents, experiències importants que recordis… per començar-te a conèixer.

Després, el temps de la sessió, revisam aquest qüestionari, i en base a allò que més et preocupi actualment, començam a dissenyar un pla de sessions, que t’envio posteriorment a la sessió.

 

El diagnòstic és important perquè ajuda a donar una visió objectiva sobre la teva situació actual, i a posar les prioritats d’allò que s’ha de tractar, a més de ser útil per veure quantes sessions i pressupost s’ajusten a les teves necessitats. 

Això ho veiem en la sessió de diagnòstic, on perfilam orientativament quantes sessions es necessiten depenent dels temes i la seva profunditat.

Encara que depén del procés de cada persona, el meu mètode mai proposa més de 5 sessions per diagnòstic. Si després de 5 sessions segueix havent temes a tractar, es fa un altre mini-diagnòstic i es mira quantes sessions s’haurien d ‘afegir.

La presencial a Mallorca i Barcelona, u online via Zoom.

M’estic formant constantment en teràpies i creixement personal de darrera tendència, amb titulacions dels cursos d’Irina Maslova, Anna Kalanternaya, Elena Blinovskaya, Yaroslav Samoylov i altres, psicòlegs altament reconeguts en l’àmbit ruso-parlant. Paral·lalement, estudio tècniques annexes com la hipnosi clínica a l’institut espanyol NOEBO.ORG. 


Igualment, et convid a començar el procés terapèutic amb mí fruit de la teva intuïció i afinitat personal, més que basarte en la meva titulació, ja que crec fermament que el nostre subconscient sap millor a qui ens convé anar en tot moment, més enllà de la nostra part racional.

Si el teu dubte no es troba en aquesta secció, escriu-me!

Testimonis

Em dic Marta, tinc 30 anys i sóc de Sabadell. Sóc psicòloga i dins meu sento que hi ha una ànima artista amb ganes de seguir explorant nous terrenys. Vaig decidir treballar amb la Rita perquè sentia que des de feia molt de temps que estava bloquejant la meva abundància financera i vaig decidir invertir en mi en aquest aspecte per prendre més consciència sobre mi i alhora per encaminar-me cap a la direcció que realment desitjo. A la Rita tinc la sort de conèixer-la també fora de consulta i sé que és una persona molt compromesa amb el seu creixement personal, amb molta saviesa de vida i té una obertura de mires necessària per poder treballar aquest tema també des d'un enfocament energètic.

·Des de la primera sessió he percebut canvis positius en mi i en el meu entorn, en cada sessió he tingut l'oportunitat d'anar a l'arrel d'algunes creences que bloquejaven la meva obertura cap als diners i m'he endut eines pràctiques i poderoses que també em serviran sempre que les vulgui tornar a utilitzar. En molt poques sessions he pogut integrar una concepció molt més positiva i expansiva cap als diners, he acceptat més propostes professionals i he fet accions que van més encaminades al que desitjo i, per mi el més important, sé que els obstacles que pugui trobar en aquest aspecte els puc treballar perquè dins meu és on hi ha la clau de tot. Recomano les sessions individuals amb la Rita perquè és una manera d'accedir a part íntima de tu mateixa d'una forma segura i acompanyada i amb el suport en tot moment d'una persona que sap com et trobes i què necessites per avançar.
Marta
30 anys
Sabadell, Catalunya