Skip to content

Sessions de Transformació

Un camí cap a l’ànima

De què es tracta?

El concepte, “Sessions de Transformació” vé d’una proposta molt amorosa fruit de la conjunció entre l’escolta terapèutica i el recolzament de l’Astrologia, juntament amb meditacions i tècniques psicològiques personalitzades. És tracta de sessions versàtils i profundes perquè puguis tractar qualsevol tema que et preocupa.

Fruit d'un llarg aprenentatge

Pels qui no em coneixeu, som na Rita, fa molts anys que me form en creixement personal, astrologia i altres disciplines holístiques amb una passió innata per la transformació emocional. Aquests anys m'han servit per posar l'après a la pràctica amb més de 200 persones satisfetes i grans resultats. Per això, i malgrat em quedi molt per avançar, sé que puc aportarte ben el teu creixement. A les sessions crearem un espai perquè sorgeixi allò que et dificulta la teva evolució, tractant-ho
amb eines eficaces i personalitzades.
Margarita Shelyakina

Sessions de Transformació

Eines

DSC07109re
Escolta terapèutica

El primer pilar, i el més fonamental dins de les sessions és l'escolta. Sempre he pensat que ja tenim les respostes a dins nosaltres, i jo només t'acompany a veure el que sempre ha estat allà.

Astrologia

Conèixer la teva Carta Astral abans de la sessió m'ajuda a entendre't millor i a donar-te recomanacions més precises quan a totes les teves àrees vitals. (Inclosa només en "Acompanyament Astrològic")

DSC00149re
Tècniques i exercicis

Gràcies a tècniques d'integració de psicologia avançada i exercicis relacionats, les sessions agafen un caire pràctic i profund que t'ajuda a fixar el teu resultat.

DSC07105re
Meditació

Al final de cada sessió s'incorpora una petita meditació personalitzada que et pot ajudar a integrar el tema tractat. Un espai per connectar vertaderament amb tu i el teu cor. (Inclosa en "Sessió Terapèutica").

Disponible actualment en modalitat online o presencial a Barcelona

62€

acompanyament astro

72€

sessió terapèutica

72€

coaching

Preguntes Freqüents:

La sessió de diagnòstic és una sessió on t’envio un qüestionari previ, per tenir dades sobre les teves etapes vitals principals, relació amb els parents, experiències importants que recordis… per començar-te a conèixer.

Després, el temps de la sessió, revisam aquest qüestionari, i en base a allò que més et preocupi actualment, començam a dissenyar un pla de sessions, que t’envio posteriorment a la sessió.

 

El diagnòstic és important perquè ajuda a donar una visió objectiva sobre la teva situació actual, i a posar les prioritats d’allò que s’ha de tractar, a més de ser útil per veure quantes sessions i pressupost s’ajusten a les teves necessitats. 

Això ho veiem en la sessió de diagnòstic, on perfilam orientativament quantes sessions es necessiten depenent dels temes i la seva profunditat.

Encara que depén del procés de cada persona, el meu mètode mai proposa més de 5 sessions per diagnòstic. Si després de 5 sessions segueix havent temes a tractar, es fa un altre mini-diagnòstic i es mira quantes sessions s’haurien d ‘afegir.

La presencial a Mallorca, u online via Zoom/Skype.

M’estic formant constantment en teràpies i creixement personal de darrera tendència, amb titulacions dels cursos d’Irina Maslova, una de les psicòlogues més reconegudes a Rússia.   

Per altra banda, cal dir que no em consider terapeuta sinó guía, i que no sóc per a tothom. Però si proves una sessió i ressones, pots confiar en que m’implicaré de cor en el teu procés.

Si el teu dubte no es troba en aquesta secció, escriu-me!